Yleisiä kysymyksiä

Vastaus: Ei paljoa. Kun sinut yhdistetään tietyn ryhmän kanssa, voit olla ohjaajaan yhteydessä joko sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse ja käydä lyhyesti läpi, mitä teet maatilallasi ja mitä ohjaaja tekee lastensa kanssa. Samalla päätät ajankohdan, jolloin keskustelu lasten kanssa tapahtuu ja mitä työkalua käytätte. Suosittelemme Zoomia, joka on helppo ladata kaikkiin älypuhelimiin ja jota useilla tietokoneilla on helppo käyttää. Varsinainen kokous kestää sitten 10–20 minuuttia, ja se voidaan tehdä esimerkiksi traktorista. Tapaamisen jälkeen arvioit yhdessä opettaja, että kuinka tapaaminen lasten kanssa meni. Tämä arviointikeskustelu kestää myös kokonaisuudessaan noin 30 minuuttia.

Suosittelemme useita virtuaalitapaamisia ryhmän ja tuottajan välillä, jotta varmistetaan äänen ja kuvan toimivuus.

Vastaus: Kyllä voit. Projektipäällikkö yhdistää sinut vain yhden tuottajan kanssa. Projekti ei haittaa koulunkäyntiä, eikä projektilla rahoiteta mitään erilliskuluja. Mielestämme on tärkeää, että koulu voi käyttää myös viljelijän tarjoamaa kokemusta ja osaamista.

Vastaus: Kyllä voit. Jos sinulla ei ole vaadittavia työkaluja tai ohjelmistoa, projektipäällikkö auttaa sinua saamaan tekniikkaa tiloihisi, jotta voit tavata tuottajan.

Vastaus: Valitettavasti et tällä hetkellä. Hankkeen toiminta-alue on ruotsinkielinen Pohjanmaa. Tavoitteenamme on kuitenkin, että tulevaisuudessa liiketoiminta voi valtakunnalliseksi, ja tämä on jo suunnitteilla.

Ota yhteyttä projektipäällikkö Christoffer Ingoon, christoffer.ingo@proagria.fi