Tuottajille

Tuottajille annetaan mahdollisuus näyttää ja avata lapsille ja nuorille mitä maatilan päivittäinen työ on. Tuottaja on helposti yhteydessä lapsiin älypuhelimen kautta ja näyttää maatilaa videopuhelun kautta. Tämä mahdollistaa tuottajalle reaaliaikaisen mahdollisuuden lisätä tulevaisuuden kuluttajien, päättäjien ja vaikuttajien tietämystä kotimaisen ruoan alkuperästä, sitä miten tuotanto tapahtuu ja kuka tuottaa maailman puhtainta ruokaa.

Tuottaja voi helposti täyttää tuottajien hakemuslomakkeen ja ilmoittautua kiinnostuneeksi viljelijäksi Farmer Time Finland-hankkeeseen. Farmer Time Finland -hankkeen projektipäällikkö vastaanottaa viljelijän hakemuksen ja toimii välittäjänä viljelijän ja ryhmän ohjaajan, opettajan välillä. Toivottavaa olisi että tuottajan pitäisi vähintään kaksi x 10–20 minuutin virtuaalitapaamista ryhmän kanssa. Virtuaalitapaamisia valmistellaan yhdessä opettajan kanssa, jotta opettaja saa tilaisuuden valmistella kysymyksiä yhdessä lasten kanssa.

Käytetty sovellus vaihtelee ja riippuu ryhmästä. Lähtökohtana on, että ryhmän ohjaaja ilmoittaa mitä työkalua halutaan käyttää ja että viljelijä lataa kyseisen ohjelman. Jos se osoittautuu vaikeaksi, löydetään yhdessä projektipäällikön kanssa varmasti kaikille sopiva ohjelma / sovellus.

Tuottaja on osana projektia ”talkoohengellä”.

"Se meni erittäin hyvin ja oli niin hauskaa tavata lapset. Zoomin kautta tapaaminen kesti helposti yli 20 minuuttia, koska aika vain lensi. Oli hauska kuulla ja huomata, että joku on innostunut maanviljelijän työstä.”

Sofia, Farmer Timen tuottaja, maitotilallinen

Kiinnostunut

Rekisteröidy niin otamme sinuun yhteyttä vastaavan maatilan kanssa mahdollisimman pian.

Materiaalit

Kirjastomme on täynnä hyödyllisiä asioita, joita voit ladata ja käyttää.

Yhteystyökumppanit

kpedu
Jedu_logo_vaaka
Polkumaaseudulle
Leader logo cmyk EU ISO
lippu_ja_rahaston_nimi_pieni