Lasten- ja nuorisoryhmien ohjaajille

Farmer Time Finland on kaikille ilmainen ja se on suunnattu lapsille ja nuorille. Ryhmän ohjaaja (opettaja tai ryhmänjohtaja) voi helposti täyttää opettajan ilmoittautumislomakkeen ja rekisteröidä oman ryhmänsä Farmer Time Finland;in. Rekisteröinti menee ensin Farmer Time Finland projektipäällikölle, joka lopulta yhdistää ryhmän tuottajan kanssa.

Lasten ja nuorten ryhmät käyttävät ilmaisia ​​ohjelmia, joita sekä tuottajat, ohjaajat, opettajat että lapset voivat helposti käyttää. Käytettävät välineet  ja ohjelmat määritellään yhdessä ohjaajan ja tuottajan kanssa.

Ohjaaja tapaa virtuaalisesti maanviljelijän ennen ensimmäistä virtuaalikäyntiä lasten kanssa, jonka aikana ohjaaja saa yleiskatsauksen tilasta voidakseen valmistella lapsia ”digitaaliseen opintokäyntiin”. Yhdessä lasten ja nuorten kanssa muodostetaan kysymyksiä, joita olisi hyvä kysyä maanviljelijältä.

Virtuaalitapaaminen viljelijän ja ryhmän kanssa kestää noin 10–20 minuuttia riippuen siitä, kuinka innokkaasti osallistujat esittävät kysymyksiä. On hyvä pitää tapaaminen lyhyenä ja yksinkertaisena!

Tapaamisen jälkeen opettaja arvioi, kuinka hyvin tapaaminen meni lasten ja maanviljelijän kannalta.  Myös tuottaja ja ohjaaja arvioivat tapaamisen jälkikäteen voidakseen kehittää vierailuja. Halutessasi voit kutsua projektipäällikön mukaan arviointiin äänilautakuntana kokousten kehittämiseksi.

Seuraava digitaalinen vierailu voidaan tehdä joko muutama päivä myöhemmin tai jopa viikkoja ensimmäisen vierailun jälkeen sen mukaan, miten se sopii ryhmän toimintaan. Toivottavaa on, että lapset tapaavat saman tuottajan useita kertoja ja muodostavat pitkäaikaisen yhteyden viljelijään.

"Viljelijä, jonka luona vierailimme Teamsin kautta, oli niin lahjakas ja inspiroiva! Opiskelijoilla oli paljon enemmän kysymyksiä kuin luulin, ja maanviljelijä jätti myös sopivasti tietoa seuraavallekin kerralle. Yksi oppilasta sanoi haluavansa oleva viljelijä, kun hän kasvaa aikuiseksi. Erittäin onnistunut ensimmäinen tapaaminen.”

Elin, opettaja, Norra Korsholms, 4.-luokka

Kiinnostunut

Rekisteröidy niin otamme sinuun yhteyttä vastaavan maatilan kanssa mahdollisimman pian.

Materiaalit

Kirjastomme on täynnä hyödyllisiä asioita, joita voit ladata ja käyttää

Yhteystyökumppanit

kpedu
Jedu_logo_vaaka
Polkumaaseudulle
Leader logo cmyk EU ISO
lippu_ja_rahaston_nimi_pieni